تحصیل در سما نجف آباد همراه با گذراندن دوره های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای

۲۰۱۶۰۶۰۱ ۱۶۲۳۵۵

سما نجف آباد در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری درخصوص اهتمام به آموزش های فنی حرفه ای و در اجرای اهداف و راهبرد جدید سازمانی و تاکید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست سازمان درخصوص آموزش یک مهارت و حرفه به دانشجویان با رایزنی های صورت گرفته با اداره فنی و حرفه ای شهرستان اقدام به برگزاری درس کامپیوتر در حسابداری به صورت عملی و نظری نمود. دانشجویان پس از شرکت در این دوره با ثبت نام در آزمون عملی سازمان فنی و حرفه ای موفق به دریافت گواهینامه از این مرکز نیز شده اند.