مسابقات كشوري سازه هاي ماكاروني در سما نجف آباد برگزار گرديد

اولین دوره مسابقات سراسری سازه‌های ماکارونی سما (سما کارون) با حضور 41 تیم در دو بخش دانشجویی (کشوری) و دانش آموزی(استانی) به میزبانی سما نجف آباد برگزار و با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد .

به گزارش روابط عمومی سما، در این مسابقات 57 سازه با هم به رقابت پرداختند که در پایان و در گرایش راندمان دانشجویی، سما اسلامشهر با راندمان 2450.86، سما زنجان با راندمان 2355.25 و سما تهرانسر با راندمان 2275.33 به ترتیب در رده‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

photo 2018 12 19 16 12 38

در گرایش راندمان دانش آموزی نیز دبستان رییسی با راندمان 2098.14 مقام اول را به خود اختصاص داد، دبستان دکتر محمدشفیعی با راندمان1735.0 دوم شد و دبیرستان پسرانه دوره دوم سما نجف آباد با راندمان 1109.85 مقام سوم را دریافت کرد. مسابقات سراسری سازه‌های ماکارونی سما در دو سطح دانشجویی با شرکت دانشجويان آموزشكده هاي فني و حرفه اي سما كشور و دانش آموزی با شرکت كليه دانش آموزان شاغل به تحصيل در استان اصفهان، برای نخستین بار در سازمان سما و به صورت کشوری برگزار شد.

هدف این دوره از مسابقات تقویت روحیه کار گروهی و ایجاد فضای رقابت سالم و علمی، تبدیل یافته های علمی به عمل، فراهم شدن زمینه شکوفایی استعدادها و اعتماد به نفس دانش آموزان و دانشجویان در طراحی و ساخت سازه‌های مقاوم با استفاده از رشته‌های ماکارونی عنوان شده است. در این مسابقات 54 سازه از تیم های مختلف با گرایش راندمانی 45 سانتیمتر، بارگذاری شد.

گرایش راندمان، سازه‌ای است که با توجه به وزن آن بتواند بیشترین بار را تحمل کند و به دلیل تشابه رفتاری ماکارونی با بتن، سازه‌های ماکارونی را می‌توان شبیه‌ساز پل‌های بتنی و سایر سازه‌های واقعی در مقیاسی کوچک‌تر و با صرف هزینه و زمان کمتر دانست. بدین ترتیب شرکت‌کنندگان در این مسابقات علاوه بر آشنایی با مفاهیم استاتیک و مقاومت مصالح، آمادگی طراحی سازه‌های واقعی را پیدا خواهند کرد.