بازدید نماینده ولی فقیه و امام جمعه نجف آباد از آموزشکده فنی و حرفه ای سما

مصطفی حسناتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان نجف آباد از قسمتهای مختلف اداری و آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای سما نجف آباد بازدید کرد و با حضور در جمع دانشجویان با آنان گفتگو کرد. وی بر استفاده از فرصت جوانی همراه با نشاط، همت و جدیت در کارها تاکید کرد و افزود: «انتظاری که از شما می رود این است که از ارائه پیشنهادات و طرحهای جدید و سازنده غافل نمانید و در انجام کارهای فرهنگی و آموزشی و درسی ساعی و کوشا باشید که این مهم بسیار کارساز است.» وی در نشستی صمیمی با مدیران و کارکنان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان و کارکنان با تاکید بر مسئله تربیت انسان گفت: «اکنون بهترین شرایط برای خدمت فراهم است و باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کنید زیرا تربیت مقدم بر تعلیم است و انسان با تربیت صحیح به کمال خواهد رسید.»

امام جمعه نجف آباد با اشاره به اهمیت توجه به مسائل فرهنگی و برنامه ریزی دقیق دشمنان برای ویران کردن فرهنگ، افزود: « در همه مجموعه باید روح کار فرهنگی دمیده شود و همه باید در این راستا قدم بردارند که کار یک مسئول عادل از یک عمر عبادت افزون تر است.» وی ارزیابی مثبت از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در این مرکز با تاکید بر ادامه این گونه فعالیتها، بیان کرد: «جریان سازی صحیح بسیار مهم است و برای انجام معروفها باید جریان زلال مستمر ایجاد کرد و کارهای خوب باید تداوم داشته باشد تا نهادینه شود.»

اسداله خاکی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد نیز با قدردانی از حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه نجف آباد در مجموعه سما گفت: «همکاران ما در این مرکز دانشجویان و دانش آموزان را به دید امانت می نگرند و مانند یک دوست در کنار آنان قرار می گیرند تا از نزدیک با مسائل و مشکلاتشان آشنا شوند و در راستای برطرف نمودن دغدغه های آنان گام بردارند.»

همزمان با این بازدید مسجد آموزشکده سما نیز میزبان شکوفه های تازه به تکلیف رسیده بود که ورود به ساحت عبادت خدای متعال و انجام اعمال و تکالیف الهی را جشن گرفته بودند. امام جمعه شهرستان با حضور در جشن تکلیف دانش آموزان دبستان دخترانه سما نجف آباد ضمن گفتگوی صمیمانه با آنان، به پاس به تن کردن خلعت زیبای تکلیف، به هریک از دانش آموزان یک جلد قرآن کریم هدیه دادند و پس از آن دانش آموزان به شکرانه ورود به سن تکلیف و پذیرفتن عبودیت و بندگی پروردگار متعال، نماز شکر برپا داشتند.