مراسم نکوداشت مقام استاد و بزرگداشت روز معلم در مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد

مراسم نکوداشت مقام استاد و بزرگداشت روز معلمبا حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان، رئیس و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، استادان، معلمان و کارکنان مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد در مجموعه فرهنگی، تفریحی شهید کاظمی برگزار شد.

اسداله خاکی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد ضمن قدردانی، خطاب به معلمان و استادان گفت:«اولین معلم خداست و معلمی کار پیامبران است پس شما رسالت بزرگی بر عهده دارید.» وی با اشاره به جایگاه مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و به تبع آن استقلال شورای نظارت و هماهنگی سما نجف آباد، افزود: «باید تلاش کنید تا به انتظار دانشگاه، پاسخ دهید.»

سیدمحمد امیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نیز ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع معلمان اشاره کرد و افزود:«بخشی از خطاب مقام معظم رهبری دانشگاهیان بودند که می بایست با همفکری و یاری یکدیگر و با طراحی نظام آموزشی در رفع مشکلات آن قدم برداریم.» وی گفت: «انتظاری که دانشگاه از مرکز سما دارد این است تا کمیته ای تشکیل داده و در خصوص محورهای مورد تاکید مقام معظم رهبری راهکارهای لازم را ارائه دهد.» رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما نجف آباد گفت: «هدف دانشگاه از داشتن مدارس سما درآمد اقتصادی نیست و مدارس دانشگاه باید همطراز نام دانشگاه باشد، همچنین به رسالتی که داریم حساس باشیم و آن ارائه راه حلهای جدید و شیوه های نوین آموزشی است.» عضو شورای دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از زحمات معلمان و استادان به خاطر فعالیت در مجموعه سما خاطر نشان کرد: «باید با تلاش، تولیدات و خروجی های بهتری، خصوصاً در حوزه ی فضای مجازی داشته باشیم که این مهم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و یکی از نگرانی های امروز خانواده هاست و امیدواریم مرکز سما با ورود به این عرصه و آموزش خانواده ها، مسئولیتش را در این راستا به سرانجام برساند.»

حجت الاسلام مصطفی حسناتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان نجف آباد نیز با تبریک روز معلم افزود: «هر روز، روز معلم است زیرا که انسان می بایست هر روز به رشد و تعالی برسد و همانگونه که در روایات آمده است هرکه دو روزش در کسب علم و معرفت یکسان باشد بسیار ضرر کرده است و آنکه انسان را از ضرر کردن نجات می دهد عاقلان، عالمان و معلمان اند.» وی با اشاره به شعار اقدام و عمل در سال جاری گفت: «کار معلم، زیربنای اقدام و عمل جامعه است.»امام جمعه شهرستان نجف آباد با بیان امانت بودن دانش آموزان و دانشجویان نزد معلمان و استادان، گفت: «از نعمتهایی که در قیامت سوال خواهد شد امانت داری انسان در رابطه با دیگر انسانهاست.» وی افزود: «در روایات آمده است که هر کجا عالم و معلمی را دیدی، خادم او باش و خدمت به علم زیباترین خدمتهاست پس شما نیز باید به خاطر خدمت به معرفت، تعالی و رشد انسان به خود ببالید.»