بازدید از مرکز شیرخوارگاه حضرت نرجس (سلام الله) در شهرستان اصفهان

طبق مصوبه شورای فرهنگی اردیبهشت ماه آموزشکده، واحد مشاوره آموزشکده به مناسبت روز جهانی خانواده و با هدف ارتقاء سطح دانش و بینش دانشجویان، روز پنجشنبه مورخ 30/2/95 برنامه ی بازدید از مرکز شیرخوارگاه حضرت نرجس (سلام الله) در شهراصفهان ویژه دانشجویان دختر آموزشکده برگزار گردید. شیرخوارگاه حضرت نرجس (س) محل نگهداری نوزادان و نونهالان زیر 3 سال بی سرپرست و بد سرپرست می باشد. همچنین کمک های نقدی و غیر نقدی جمع آوری شده در آموزشکده توسط دانشجویان به نونهالان این موسسه تقدیم گردید.

در حاشیه این بازدید، مشاور آموزشکده سرکار خانم حجتی به بیان اهمیت پایبندی به اصول اخلاقی در خانواده و نقش آن در سلامت فرزندان پرداختند. همچنین دررابطه با اهمیت توجه به معیارهای سلامت جسمی، ذهنی و روانی در انتخاب همسر و همچنین کسب دانش و اطلاعات لازم در رابطه با اصول پیشگیری از معلولیت های جسمی و ذهنی کودکان آموزش های لازم ارائه گردید.

در پایان برنامه در نشست جمع بندی و نتیجه گیری، دانشجویان متاثر از توجه ویژه به نعمت هایی که حضرت باریتعالی به انان عنایت فرموده اند، نسبت به عوامل بازدارنده اگاهی یافتند.