قهرمانی دانشجوی سما نجف آباد در لیگ جهانی MMA

00

محمدجواد کاویان پی دانشجوی سما نجف آباد در لیگ حرفه ای جهانی MMA با غلبه بر حریفی از کشور ترکیه، قهرمان جهان شد. مسابقات MMA ترکیبی از هنرهای رزمی است و محمدجواد کاویان پی با شکست نماینده کشور میزبان، توانست نشان طلا و قهرمانی این دوره مسابقات را از آن خود کند. آغاز فعالیتهای ورزشی وی از سال ۷۷ و با رشته کیک بوکسینگ بود. کاویان پی از قهرمانان بین المللی رشته های رزمی، سال‌ها در رشته ووشو نیز فعالیت کرده و مربی 6 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی ووشو و قهرمانان آسیا بوده است. چندین دوره قهرمانی کشور در رشته های کیک بوکسینگ و ووشو، قهرمان مسابقات بین‌المللی جام صلح و دوستی، قهرمان تورنمنت بین المللی گرجستان، قهرمان تورنمنت جهانی ترکیه، مقام سوم تورنمنت جهانی ووشو و کسب عنوان سومین مربی نمونه کشور از مهمترین افتخارات این دانشجوی موفق رشته تربیت بدنی سما نجف آباد است.

02

منبع: روابط عمومی