آیین تجلیل از فرهیختگان ساعی در سما نجف آباد

همزمان با هفته پژوهش دومین همایش تجلیل بیش از 250 نفر از فرهیختگان سمایی در بخشهای دانش آموزی، دانشجویی و کارکنان در سما نجف آباد با حضور هیات رئیسه دانشگاه، مدیران ستادی، اساتید، معلمین، اعضای انجمنهای اولیاء و مربیان، دانشجویان، دانش آموزان و خانواده های آنان برگزار شد.

اسداله خاکی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد گفت: «این مراسم مزین است به چهره های پر مهر والدین و فرزندان پرتلاش آنان در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی، فرهنگی و ورزشی و از میزبانی این همایش بسیار مفتخریم.» وی با گرامیداشت هفته پژوهش به راه اندازی پژوهشسرای مرکز و احیاء باشگاه پژوهشگران جوان اشاره کرد و به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد از پشتوانه های علمی و مالی مورد حمایت این مراکز برای طرحهای پژوهشی خود استفاده کنند. رئیس سما نجف آباد با تاکید بر نقش مدارس به عنوان رکن اساسی در تعلیم و تربیت، دانش آموزان را امانتی نزد خانواده ها و معلمین خواند و افزود: «استعدادیابی دانش آموزان و دانشجویان در مدارس و آموزشکده صورت می گیرد و پس از معرفی به پژوهشسرا و انجام کارهای مقدماتی در صورت نیاز به ارزیابی در سطوح علمی بالاتر به واحد دانشگاهی معرفی و ضمن حمایت از طرحهای ابتکاری و اختراعات آنان از امکانات دانشگاه تا رسیدن به مرحله بهره برداری و تولید انبوه نیز بهره مند خواهند شد.» وی تصریح کرد: «با تعامل بسیار خوب با واحد دانشگاهی و بهره مندی از امکانات آن و فراهم شدن مقدمات ارجاع طرحهای پژوهشی دانش آموزان و دانشجویان به مرکز رشد دانشگاه، در ثبت ابتکارات و اختراعات تا رسیدن به مرحله تولید از حمایت واحد برخوردایم و این جای قدردانی دارد.» روی دیگر سخن معاون دانشگاه در مرکز سما به دانشجویان بود. وی نگاه دانشگاه به رشته های کاردانی را نگاهی ارزشمند توصیف کرد و خاطر نشان کرد: «چشم امید جامعه به دانشجویان این مقطع تحصیلی است زیرا جرات کار در شما به نسبت دانشجویان مقاطع دیگر بسیار بالاتر است و امید آن داریم که برگزاری اینگونه همایشها موجب تشویق و ترغیب شما برای دستیابی به دستاوردهای بیشتر و بهتر شود.»

مهندس خاکی

ابراهیم خردمند معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد نیز ضمن تاکید بر تعامل بسیار خوب بین واحد دانشگاهی و مجموعه سما به پتانسیل و امکانات خوب دانشگاه اشاره کرد و افزود: «این واحد آمادگی دارد با توجه به وجود مراکز رشد در دانشگاه، سرمایه و امکانات مورد نیاز برای هر گونه اختراع و ابتکار صنعتی را تامین کند و در این خصوص حد و مرزی برای دانش آموزان و دانشجویان وجود ندارد.» وی تامین امکانات و سرمایه مالی موجود در مراکز رشد را در حدی دانست که مبتکر و مخترع بتواند طرح صنعتی خود را به مرحله بهره برداری برساند. معاون اداری و مالی واحد نجف آباد تاکید کرد: «ما آماده ایم به هر تعداد دانش آموز و دانشجوی سمایی، سرمایه اولیه جهت حمایت از طرحهای ابتکاری آنان را تامین کرده و مقدمات ورود به صنعت را برای آنها فراهم کنیم.» ابراهیم خردمند از ایجاد شهرک رشد و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در آینده نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد مجموعه دانشگاه و سما از امکانات و پتانسیل آن بهره مند گردند.

خردمند

هنرنمایی دانش آموزان سمایی از مقاطع مختلف و اهدای لوح سپاس و جوایز پایان بخش دومین همایش تجلیل از فرهیختگان سمایی بود که بسیار مورد استقبال خانواده ها و حاضرین در جلسه قرار گرفت.